Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Selmeczi Pöszike TÍZÉVES, kétmilliós adótartozása
  2015-03-20 18:27:59, péntek
 
  Selmeczi Pöszike TÍZÉVES, kétmilliós adótartozása


Posted on 2015/03/20 Szerző: Admin

Tisztelt dr. Selmeczi Gabriella, legyen szíves befizetni azt a 2 millió forintot az adóhatóságnak, amivel tíz év óta tartozik. A kitalált mese helyett. Tudja, az átlagpolgár hiába mesél, úgy megbüntetik, mint a sicc. A Magyarországon élő emberek többsége ugyanis nem dr. Selmeczi Gabriella fideszes országgyűlési képviselő, nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott, valahai magánnyugdíjlopó társtettes és szóvivő.

sepö
Hablatyol, hablatyol, közben minden szavát cáfolja a szakember. Ön persze mindent megtett, hogy fizessen, de az APEH ezt meggátolta. Csúnya APEH!
Munkanélküli ismerősömnek annyi pénze nem volt, hogy megcsináltassa könyvelővel a személyi jövedelemadó bevallását, mert ő egyáltalán nem ért hozzá. Még postára sem tudta volna feladni. Úgy gondolta tehetetlenségében, lesz, ami lesz. Lett. Kapott levelet elég gyorsan az APEH-től, amiben tudomására hozták, hogy megbüntetik 100 ezer forintra. Akkor a munkanélküli kért részletfizetést. Megkapta. Azóta is nyögi.
Bizony látom, Selmeczi Gabriella, önre is rossz idők járnak, mert hiába fele Abádszalók az öné erdőstül, földestül és törökbálinti, budaörsi birtoka is van, azért kiderült, hogy ramatyul mennek a dolgai. A takarékbetétje üres és már autója sincs (hová lett?). Dehogy is az ujjamból szoptam, a gondosan kitöltött vagyonnyilatkozatában egyik sem szerepel.
Sajnálom, biztosan nagy törés ez az életében, de van megoldás. Fölül egy buszra vagy vonatra - amelyik tetszik -, csinálják ezt az országban sok millióan, és el tetszik zötyögni az illetékes adóhivatalhoz, viszi magával a kétmilliót, ‘oszt rögvest fizet. Nem olyan nagy ügy ez. Önnek. Ha mégis gondot okozna, kérjen kölcsönt Szijjártó vagy Rogán vagy Lázár vagy Hende vagy Orbán Viktor nevű kollégáitól. Jó tanácsokat az anyagi megszorulásra ifjú fejszámolóművész párttársa, Zsiga Marcell is tudna adni. Tele vannak lével, őket segítik a családtagok, a barátok, a közeli ismerősök, hát miért ne segítenék ki önt is?
Meglátja, jó érzés lesz, sokkal jobb, mint lapítani, magyarázkodni, elvégre ön országgyűlési képviselőként mindannyiunk példaképe lehetne; az erkölcsösség bajnoknője; ezért tíz év után végre ne okozzon csalódást, fizesse be/ki a vásárolt ingatlan után a törvényesen kirótt illetéket, ne szarozzon egy évtizede részletfizetési kérelemmel. Ha 2005. augusztus 30-án megvette törökbálinti emeletes kis vityillóját, akkor borzasztó szociális körülményeire hivatkozva elég röhejes lenne részletfizetést kérni a hatóságtól.
Azon se siránkozzon, hogy ,,Nagyon sajnálom, hogy Magyarországon ilyen állapotok vannak, vagyis ilyen lassan bírálják el az iratokat.“
Az ilyen, de még olyanabb állapotokat önnek is köszönhetjük. Nem sokat tett azért, hogy meggyőzze Viktort, cefetül mennek dolgaink. Hiába no, kisember ön, nagy szájjal és nyelvvel.
Dr. Selmeczi Gabriella, mégis csak van 997 170 forint képviselői javadalma is, ez például tizenháromszor több, mint a munkanélküliből lett keményen dolgozó ismerősömé. Sejt ilyesmit a Népjóléti bizottság elnökeként?
Olyan sok mindent kap ön a közös pénzünkből képviselői kiváltságként - 700 ezer forintos laptopot, 60 ezres mobilt, hozzá telefonkártyát -, hogy igazán meghálálhatná nekünk azzal, hogy nem károsítja kétmillió forinttal a költségvetést.
Azt a büdzsét, amit jól felduzzasztottak, amikor elvették a zemberek nyugdíjra spórolt pénzét, de hamar a seggére vertek, mert az úgy eltűnt, mint Pali horgász a reggeli ködben.
Gondolkodjon már egy kicsit! Ha nem megy segítek. Ha a bérbe adott földjeiből zsebre tett összeget plusz a fizetésének egy részét összekuporgatja, hopp, megvan az kétmillió.
Legfeljebb naponta eggyel kevesebb kiflit eszik meg. Azt nem tudom, szólt-e önnek Semjén kisöcsike: nehogy vasárnap akarja a kosarába tenni a péksüteményt, mert akkor a Tesco is zárva.
Hajrá, Gabriella! Szerintem, nagyon sokat segítettem.

(géen)

https://balrad.wordpress.com/2015/03/20/selmeczi-poszike-tizeves-ketmillios-adota rtozasa/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felduzzasztottak, magánnyugdíjlopó, fejszámolóművész, részletfizetési, miniszterelnöki, részletfizetést, munkanélküliből, összekuporgatja, magyarországon, nyugdíjvédelmi, telefonkártyát, takarékbetétje, tizenháromszor, megcsináltassa, képviselőként, adóhivatalhoz, megszorulásra, magyarázkodni, országgyűlési, körülményeire, meghálálhatná, költségvetést, adóhatóságnak, kiváltságként, adótartozása, ismerősömnek, erkölcsösség, adotartozasa, munkanélküli, törökbálinti, köszönhetjük, gondolkodjon, péksüteményt, mindannyiunk, jövedelemadó, vityillóját, kitalált mese, átlagpolgár hiába, személyi jövedelemadó, munkanélküli kért, takarékbetétje üres, ujjamból szoptam, gondosan kitöltött, buszra vagy, illetékes adóhivatalhoz, anyagi megszorulásra, közeli ismerősök, erkölcsösség bajnoknője, vásárolt ingatlan, törvényesen kirótt, évtizede részletfizetési, munkanélküliből lett, Selmeczi Pöszike TÍZÉVES, Selmeczi Gabriella, Csúnya APEH, Orbán Viktor, Zsiga Marcell,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Elköszönt  Popper Péter szavai  Rátalálsz  Radikális szeretet  Hogy lehet megtartani  Png fotel  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Makszim Gorkij gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Akarat  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  s immár én is felragyogva, ért...  Erdőn  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Png cica  Soha ne kedvezz...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Akarat  Aki nem dolgozik, ne is egyék  A jó emberek mindig szépek mar...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Nagyon különös  Png csokor  Png csokor  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png lepke  Fekete István - Akác  Akarat  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Sose bánj semmit  Minden harmadik...  képre írva  Bounty krémes  Szép napot kívánok  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  képre írva  Nagyi telefonál  Bounty krémes  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Szívem tiéd  Png virág  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png telefon  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem tudhatod  Tavaszi kép  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Akarat  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat  A másik dolog, 
Bejegyzés Címkék
kitalált mese, átlagpolgár hiába, személyi jövedelemadó, munkanélküli kért, takarékbetétje üres, ujjamból szoptam, gondosan kitöltött, buszra vagy, illetékes adóhivatalhoz, anyagi megszorulásra, közeli ismerősök, erkölcsösség bajnoknője, vásárolt ingatlan, törvényesen kirótt, évtizede részletfizetési, munkanélküliből lett, közös pénzünkből, zemberek nyugdíjra, seggére vertek, reggeli ködben, bérbe adott, részét összekuporgatja, kosarába tenni, felduzzasztottak, magánnyugdíjlopó, fejszámolóművész, részletfizetési, miniszterelnöki, részletfizetést, munkanélküliből, összekuporgatja, magyarországon, nyugdíjvédelmi, telefonkártyát, takarékbetétje, tizenháromszor, megcsináltassa, képviselőként, adóhivatalhoz, megszorulásra, magyarázkodni, országgyűlési, körülményeire, meghálálhatná, költségvetést, adóhatóságnak, kiváltságként, adótartozása, ismerősömnek, erkölcsösség, adotartozasa, munkanélküli, törökbálinti, köszönhetjük, gondolkodjon, péksüteményt, mindannyiunk, jövedelemadó, vityillóját, családtagok, törvényesen, fizetésének, kollégáitól, megbüntetik, állapotokat, könyvelővel, átlagpolgár, siránkozzon, abádszalók, bevallását, legfeljebb, tudomására, tanácsokat, meggátolta, segítettem, kétmilliós, kétmilliót, egyáltalán, földjeiből, bajnoknője, társtettes, hatóságtól, képviselői, kérelemmel, pénzünkből, elnökeként, ketmillios, ismerősömé, hivatkozva, csinálják, kitöltött, állapotok, javadalma, kisöcsike, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.